• Recente updates


 • Zilveren KNVB speld voor Gerrit Jan van de Weerdhof

  Tijdens de Algemene Leden Vergadering van VRC is maandag 25 oktober 2021 de zilveren speld van de KNVB uitgereikt aan ons lid Gerrit Jan van de Weerdhof, vanwege alle verdiensten die hij voor VRC en de KNVB verricht heeft.

  Tevens ontving hij deze avond ook een zilveren speld voor zijn 50 jarig lidmaatschap bij VRC.

  Gerrit Jan, van harte gefeliciteerd!

  Trainingen vanaf 16 september 2021

  Vanaf donderdag 16 september 2021 trainen we weer op de atletiekbaan bij VAV. Vanaf 19.30 uur omkleden in kleedkamer 6 bij VRC.

  Aanvang training om 20.00 uur op de baan.

  Na afloop van de training mogen 2 personen tegelijk douchen.

  Er wordt getraind volgens de geldende RIVM voorschriften.

  Voor de 3e helft na de training is de bijdrage voor de te nuttigen drankjes € 7,00 per deelnemer. Voor degenen die mixdrankjes nuttigen is de prijs per gebruikt drankje van toepassing.(zie mededeling hieronder)

  Verslag bestuursvergadering

  Op maandag 16 augustus vergaderde het bestuur van de vereniging. Alle leden waren aanwezig, deze keer bij Henk Sukkel. We hadden de gebruikelijke agendapunten, met speciale aandacht voor de activiteiten van de vereniging. Dit zijn de belangrijkste punten die zijn besproken.

  De zaterdagtrainingen vervallen per direct, althans de vereniging levert geen trainer en catering. De opkomst is niet groot, en wordt ook niet groter nu het nieuwe seizoen van start gaat. Het staat leden natuurlijk vrij om zelf iets te organiseren.

  Eind augustus, begin september,  nemen we afscheid van Prattenburg gaan we weer richting VAV-baan. We kunnen daar weer gebruik maken van de kleedkamers, douches en kantine. De kantinebijdrage blijft op 7 euro per persoon staan.

  Financieel staat de vereniging er niet slecht voor. Er staat voldoende geld op de bank. Met dank aan de penningmeester.

  In deze periode van oefenwedstrijden wordt er regelmatig een beroep gedaan op de vereniging om scheidsrechters te leveren. Het lukt Nelis altijd om aan deze verzoeken voldoen, soms op korte termijn, met wat kunst- en vliegwerk. Maar hij krijgt het altijd voor elkaar.

  De sauna avonden gaan ook weer verder in het nieuwe seizoen. De eerstvolgende is op woensdag 6 oktober, verzamelen om 19.00u, aanmelden bij Nelis. De eigen bijdrage is 15 euro per persoon.

  Op vrijdag 5 november gaan we bowlen en eten, hierover wordt apart gecommuniceerd. Het is mooi dat we dit als vereniging weer kunnen organiseren!

  De volgende bestuursvergadering is op maandag 22 november. Een verslag van deze vergadering komt ook weer op de website.

  Nieuwe spelregels met ingang van seizoen 2021-2022

  zie voor de nieuwe spelregels voor seizoen 2020-2021 onder de rubriek “Informatie KNVB”.

  Sponsorkliks

  In de link naar Sponsorkliks staat een opbrengstbedrag  vermeld dat niet altijd actueel is, kijk voor de actuele stand van de opbrengst voor onze vereniging naar onderstaande link.

  Voor de opbrengst van sponsorkliks open bijgevoegde link transactieoverzicht

  Derde helft en saamhorigheidspot

  Na de training op donderdagavond genieten wij in de kantine van VRC van onze “derde helft”.
  Bijdrage aan de zogenoemde Saamhorigheidspot is € 7,00 voor de te nuttigen consumpties. Degenen die 2 of meer mixdrankjes nemen moeten deze echter voor de volle prijs betalen, bijvoorbeeld Bacardi cola e.d. (momenteel € 3,90 per blikje). Wanneer er snacks, onze zogenaamde Hunga’s, genuttigd worden, zal per keer bekeken worden of hiervoor door de aanwezigen bijgelapt dient te worden.
  Om 22.00 uur wordt er afgerekend bij VRC en de mensen die daarna nog wat willen nuttigen zullen bij een eventueel kastekort dit tekort moeten aanvullen.
  Gezelligheid is zeker op deze avond!

  Oproep om kopij in te dienen voor onze website

  Als je iets leuks hebt meegemaakt, een wedstrijdverslag hebt of iets anders bekend wilt maken stuur dit stuk dan in “word” formaat in naar Leo van ‘t Hof, Joop de Vries of Jan Spies. Zij zullen dit dan plaatsen op onze website. Foto’s e.d. worden daarbij zeker geplaatst, na toestemming door de betrokkenen.