• Recente updates


   Aanstellingen scheidsrechters 9 t/m 22 december

   12-03-2019

   Lees verder
 • Hoog bezoek op 5 december jl.

  Na de training van 5 december jl is er hoog bezoek verschenen bij onze 3e helft.

  Deze goedheiligman is zoals altijd van harte welkom geheten vanwege zijn gulle gaven op deze avonden.

  Hartelijk dank daarvoor!!!

  Mededelingen over trainingsavonden

  Op donderdag 26 december(2e kerstdag) wordt er niet getraind.

  Vanaf 1 januari 2020 begint de training op de donderdagavonden om 20.00 uur, verzamelen vanaf 19.30 uur in de kantine van VRC.

  Van de bestuurstafel

  Het bestuur heeft op 18 november jl. vergaderd.

  Een van de agendapunten was de trainingen rondom de feestdagen. Dit wordt via website en app. gecommuniceerd.

  Verder, de aanvangstijd van de training (19.30u) is  voor een deel van de leden aan de vroege kant.  Het bestuur stelt voor de trainingen te laten beginnen om 20.00u, met ingang van 1 januari 2020.

  Financieel: Het jaar 2019 stond in het teken van de opbouw van de reserves, in 2020 gaan we hiermee door. Sponsorkliks draagt ook een steentje bij hieraan.

  De website van de vereniging wordt op dit moment aangepast, enkele wijzigingen en aanvullingen moeten nog worden doorgevoerd.

  Volgende vergadering is op 27 januari 2020.

  aanmelding training zomerperiode (juli 2019)

  In verband met de vakanties in de komende zomerperiode heeft onze trainer Nico Jansen het verzocht om voor deze periode te gaan inventariseren wie in de komende maanden de trainingen gaan bezoeken.
  Stelregel is dat bij minder dan 4 deelnemers de trainingen niet door zullen gaan.
  Het verzoek van Nico is als volgt;
  Met ingang van 20 juni as. graag melden of je wel komt trainen via onze app “afmelden training”. Dus alleen melden of je wel komt naar de trainingen in de komende zomerperiode en dan ook elke week melden of je die donderdag komt.
  Het is dus niet de bedoeling om je af te melden via de app. Graag wel melden als je komt, dan kan de trainer rekening houden met het aantal personen en hij kan dan bepalen of de training wel of niet door gaat.

  Bowlingavond zaterdag 23 november 2019

  Zaterdag 29 november j.l. is de door Ron Navest georganiseerde bowlingavond gehouden. Aan de beelden te zien, welke je hieronder kunt downloaden en welke in het foto album zijn geplaatst, een geslaagde avond. Ron bedankt namens alle deelnemers voor deze avond.
  hier downloaden

  Derde helft en saamhorigheidspot

  Na de training op donderdagavond genieten wij in de kantine van VRC van onze “derde helft”.
  Bijdrage aan de zogenoemde Saamhorigheidspot is € 7,00 voor de te nuttigen consumpties. Degenen die 2 of meer mixdrankjes nemen moeten deze echter voor de volle prijs betalen, bijvoorbeeld Bacardi cola e.d. (momenteel € 3,90 per blikje). Wanneer er snacks, onze zogenaamde Hunga’s, genuttigd worden, zal per keer bekeken worden of hiervoor door de aanwezigen bijgelapt dient te worden.
  Om 22.00 uur wordt er afgerekend bij VRC en de mensen die daarna nog wat willen nuttigen zullen bij een eventueel kastekort dit tekort moeten aanvullen.
  Gezelligheid is zeker op deze avond!

  Oproep om kopij in te dienen voor onze website

  Als je iets leuks hebt meegemaakt, een wedstrijdverslag hebt of iets anders bekend wilt maken stuur dit stuk dan in “word” formaat in naar Leo van ‘t Hof, Joop de Vries of Jan Spies. Zij zullen dit dan plaatsen op onze website. Foto’s e.d. worden daarbij zeker geplaatst, na toestemming door de betrokkenen.

  Trainingsavond

  Donderdag 21 november j.l. is er weer getraind op de atletiekbaan bij VAV. Acht deelnemers en deze hebben, onder leiding van Nico Jansen, weer van een fijne training kunnen genieten. Ook deze keer waren er om diverse redenen meerdere afzeggers, maar al met al toch weer een geslaagde avond met een gezellige afsluiting in de kantine van VRC. Volgende week weer trainen onder leiding van Nico, dus kom als je je lichaam fit en in conditie wilt houden. Foto’s van voorgaande trainingen kun je hieronder downloaden. Ook is er deze avond vanuit het bestuur gemeld dat vanaf 1 januari 2020 de trainingen aanvangen om  20.00 uur op de baan bij VAV.
  hier downloaden

  Winactie Sponsorkliks

  Beste leden/supporters van Scheidsr. Veenendaal,

  SponsorKliks is de winactie “ontvang je aankoopbedrag terug” gestart.

  Hiermee maak je kans op je aankoopbedrag retour (tot maximaal € 250 per bestelling).

  SponsorKliks verloot deze 4 keer. Hoe meer bestellingen je instuurt des te meer kans je maakt om je aankoopbedrag (of zelfs aankoopbedragen) terug te krijgen.

  Daarnaast maakt Scheidsr. Veenendaal ook nog eens kans op een sponsorbedrag van maar liefst € 1000,–!

  Hoe meer mensen er meedoen, hoe groter de kans voor Scheidsr. Veenendaal wordt om dit mooie bedrag te winnen…

  De actie is van 1 november tot en met 31 december 2019.

  Bekijk hier de voorwaarden van de actie.