• Recente updates


 • Scheidsrechters Vereniging  Veenendaal en Omstreken.

  Welkom op de officiële website van de Scheidsrechters Vereniging Veenendaal en omstreken.

  afbeelding

  De regio Veenendaal e.o loopt van het zuid oosten van de provincie Utrecht (Kesteren, Rhenen, Elst, Amerongen, Leersum en Veenendaal) naar het midden oosten van de provincie (Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg, Maarsbergen en Maarn).

  Op deze site treft u informatie voor de scheidsrechters aan, met name voor onze eigen leden. O.a.:
  Aanstelling voor zowel KNVB wedstrijden als vriendschappelijke wedstrijden
  E-mail adressen en telefoonnummers van de bestuursleden en de site beheerder
  Nieuwsbrieven, mededelingen van het bestuur

  Ook is het mogelijk te ‘linken’ met allerlei andere voor scheidsrechters interessante sites, zols die van de KNVB en de COVS Nederland.
  Voor vragen of opmerkingen over deze site kunt u terecht bij Leo van ’t Hof, emailadres: webmaster@scheidsrechtersveenendaal.nl

  Training

  Elke donderdag van 20.00 – 21.00 uur (april/mei – september/oktober) in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en in de herfst/winterperiode op de atletiekbaan bij de Veenendaalse Atletiek Vereniging. Voor omkleden en douchen wordt gebruik gemaakt van de accommodatie van VRC Veenendaal kleedkamer 6.

  Adres van Sportpark Spitsbergen en VRC
  Spitsbergenweg 52
  3902 HL Veenendaal

  Over ons

  De vereniging is opgericht op 1 januari 1968.

  De doelstelling van onze vereniging is om voor haar leden een goede basisconditie te bieden d.m.v. trainingsavonden in het lopende seizoen en opbouwprogramma vóór aanvang van het nieuwe seizoen en het hebben van een goede onderlinge verbondenheid.

  In de ruim 50 jaar van ons bestaan hebben wij vele leden binnen onze vereniging gehad, waarvan menigeen de top van het amateurvoetbal heeft bereikt en ook meerdere leden die in het betaalde voetbal functioneerden en nog functioneren als (assistent-) scheidsrechter. Daar zijn we met recht trots op.
  Zie hieronder twee artikelen uit De Rijnpost over ons 50 jarig jubileum.
  hier downloaden
  hier downloaden

  Lidmaatschap van onze vereniging

  Het lidmaatschap bij onze vereniging kost € 45,00 per kalenderjaar en € 30,00 voor leden van 70 jaar en ouder.

  Ben je veld- of zaalvoetbalscheidsrechter binnen de KNVB of clubscheidsrechter dan kun je lid worden van onze vereniging, waarbij je gebruik kunt maken van alle activiteiten binnen onze vereniging o.a. training en andere ontspannende activiteiten.
  De training is specifiek gericht op de conditie en de beweging van de actieve scheidsrechter en deze training is groepsgewijs. Na de training kun je, geheel vrijblijvend, aansluiten bij onze zogenaamde 3e helft in de kantine van Voetbalvereniging VRC waar, onder het genot van een drankje, gezellig nagepraat wordt over diverse voetbalzaken.Tevens kun je vragen stellen m.b.t. het scheidsrechterswezen, zoals spelregels e.d. Wil je begeleiding bij een wedstrijd dan kan ook dat geregeld worden.
  Kortom het lidmaatschap is echt de moeite waard! Geïnteresseerd? Meld je dan aan via het contactformulier op deze site. Je bent van harte welkom.

  Het Bestuur.